Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

Uyuşturucudan 4 tutuklu


Uyuşturucudan 4 tutuklu
4 views
13 Mart 2024 - 15:35


İskele, Gönyeli ve Ercan Havalimanı’nda uyuşturucu tespit edildiği bildirildi.

Polisten yapılan açıklama şu şekilde:

12.03.2024 tarihinde, İskele’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından H.G.(E-37)’nin kullanımındaki araçta ve ikametgahında yapılan aramalarda, tasarrufunda toplam 115 gram ağırlığında hintkeneviri türü ile yaklaşık 1 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

12.03.2024 tarihinde, saat 22:30 sıralarında, Gönyeli’de, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı CÖŞ Ekipleri tarafından devriye yapıldığı sırada, şüpheli olarak görülen E.E.(E-45)’nin kullanımındaki araçta ve üzerinde yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık 25 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

12.03.2024 tarihinde, Ercan Havalimanı’nda, yurt dışına çıkış yapmak isteyen E.O.(E-24) ve O.D.(E-45)’nin eşyalarında Polis tarafından yapılan kontrolde, içerlerinde uyuşturucu madde olduğunan inanılan üç adet metal öğütücü tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.