Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

Üyeleri Arasındaki 7 Bin Km’ye Rağmen Duo Tandem’den Üçüncü Albüm


Üyeleri Arasındaki 7 Bin Km’ye Rağmen Duo Tandem’den Üçüncü Albüm
151 views
06 Mayıs 2020 - 16:44


Üyeleri Arasındaki 7 Bin Km’ye Rağmen Duo Tandem’den Üçüncü Albüm

Günümüzde Covid-19’la bir çok kişini hayatına uzaktan çalışma yeni girmiş olsa da, Duo Tandem, bu yöntemle 3. albümünü çıkarıyor.

Aralarındaki yaklaşık 7 bin kilometreye rağmen 8 senedir WhatsApp, Google ve Skype gibi uygulamalarla çalışmalarını sürdüren grubun iki üyesi Kıbrıslı Türk Necati Emirzade Londra’da, Mark Anderson ise Chicago’da yaşıyor.

Sadece kayıt ve performans için biraraya gelip birlikte çalışan ikili, teknolojinin etkin olduğu günümüzde aradaki mesafeden bağımsız neler yaratılabileceğine ve nasıl başarılı olunabileceğine ilham veren bir örnek oluşturdu.

Prestijli klasik müzik kayıt şirketlerinden Naxos Records, 8 Mayıs’ta Duo Tandem’in yeni albümü “Guitar Duos of Kemal Belevi”yi CD olarak, ayrıca; Spotify, Apple Music, ve Amazon Music başta olmak üzere tüm dijital müzik platformlarından piyasaya sürecek.

İki müzisyenin uzaktan erişimle gerçekleştirdiği bu üçüncü albüm, “Classic Guitar Magazine” tarafından alanında 2018’in en iyi 10 albümünden biri olarak seçilen “Watching The World Go By” albümünün ardından geldi.

TAK


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.