Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

Girne’de uyuşturucu: 3 tutuklu


Girne’de uyuşturucu: 3 tutuklu
288 views
18 Şubat 2021 - 13:04


Girne’de uyuşturucu: 3 tutuklu

Girne’de uyuşturucu tasarrufundan 3 kişi tutuklandı.

Girne – Karaoğlanoğlu’nda dün saat 15:00 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sırasında 22 yaşındaki J.O.C. polisleri fark etmesi üzerine tasarrufunda bulundurduğu yaklaşık 30 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yere atarak kaçmaya çalıştığı esnada yakalanarak tutuklandı.

Bahse konu şahısın ikametgahında yapılan aramada yaklaşık 100 gr ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde daha bulunarak emare olarak alınmıştır.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 33 yaşındaki M.O.S. ve 31 yaşındaki M.K., Girne’de tespit edilerek bulundukları araç içersinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı, bahse konu şahıslar tutuklandı.

Akabinde M.K.’nin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada; yaklaşık 10 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara bulunarak emare olarak alındı.

M.O.S.’nin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada ise  yaklaşık 10 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yaklaşık 10 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Polisin soruşturması sürüyor…


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.