Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

Albayrak’ın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı


Albayrak’ın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı
99 views
23 Mart 2020 - 18:57


Albayrak’ın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Galatasaray Kulübü, Abdurrahim Albayrak’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Resmi açıklama şöyle;

“İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak’ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır. İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir. Albayrak Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.”

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Galatasaray Televizyonu’na Abdurrahim Albayrak’ın sağlık durumu ile ilgili bilgiler verdi.

YUSUF GÜNAY: ”DURUMU İYİYE GİDİYOR”

Abdurrahim Albayrak ile görüştüğünü ve durumunun iyi olduğunu dile getiren Yusuf Günay, “Ben Abdurrahim abi ile yaklaşık bir saat önce konuştum. Durumu gayet iyi, iyiye gidiyor. Zaten güçlü bir yapısı var. İnşallah kısa sürede atlatacaktır. Tüm camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Abdurrahim bey bizim için son derece önemli bir kişilik. Dua ediyoruz kendisi ve kıymetli eşi için. Kısa sürede atlatacaklarından da eminiz. Abdurrahim bey ve eşinin sağlık durumları iyi, şu an olumsuz bir noktaya giden durum söz konusu değil. Tabi ki bu dünya genelinde bir salgın hastalık gerçekten dikkat edilmesi gerekiyor. Bir süre hastanede tutulacaklar, sonra inşallah tedavi edilip taburcu edilecekler.” dedi.

Abdurrahim Albayrak ve eşinin testlerinin ilk önce negatif ardından da pozitif çıktığı yönünde sosyal medyada yer alan bilgiler üzerine de konuşan Yusuf Günay, “Bunlar tamamen bilgi kirliliği. Sosyal medyada çok fazla haberler var. Sonuç olarak dün test sonuçları geldi ve malesef pozitif çıktı. Dediğim gibi korkulacak bir durum yok. Ben kendisiyle görüştüm, zaten sayın başkanımız da yakınen takip ediyor. O yüzden korkulacak bir durum yok. Bütün camiamıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.Yusuf Günay, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in sağlık durumunun da iyi olduğunu belirterek, “Bu arada sayın başkanımız ile de sürekli irtibat halindeyiz. Sayın başkanımızın sağlık durumu da gayet iyi. Dolayısıyla gelişmeleri takip ediyoruz.” şeklinde konuştu.


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.